Transparent
Ninas favoritspots: Nina i genbrugsbutik aflang

Ninas favoritspots

Genbrugsbutik

Ninas favoritspots

Nina Gantriis Møller er 22 år og læser Kommunikationsdesign på Designskolen Kolding.

Nina flyttede til Kolding sidste år, og hun fortæller at hun bruger lidt for meget tid på studiet, men når hun ikke er dybt begravet i studieprojekter, kan du bl.a. møde hende i Slottet som er designskolens fredagsbar, hvor hun står bag baren.

Hvad ville du ønske at du havde vidst da du flyttede til Kolding?

Måske kunne det have været rart at vide, at der er mange som flytter til byen for at studere, så der er masser som står i samme situation som en selv, og er ivrige efter at få nye venner.

Favoritspots

"Kig ind - nyt og brugt" (Genbrugsbutik)

Her er guld at finde for næsten ingen penge! Dette gælder både tøj og sko, men især også møbler og andet krimskrams. Og så er de bare supersøde derinde! Jeg plejer at tage derhen med mine roomies, når vi er færdige på skolen.

Rebæk strand

Her er en ægte sandstrand, hvor vi har nydt at bade på de varme dage. Du kan desuden gå en tur videre forbi stranden, hvor der er den smukkeste natur. Vi plejer at tage derud om sommeren – lige så snart solen skinner. Da jeg flyttede til Kolding, blev jeg overrasket over hvor meget smuk natur, der findes i- og omkring Kolding.

Knuds Garage

Det er simpelthen stedet at drikke øl i Kolding. Der er pissehyggeligt, og du vil møde mange andre studerende på en fredag aften. Vi plejer at være en stor gruppe fra studiet der mødes derhenne. På en fredag eller lørdag aften, eller enhver anden aften, hvis der er noget, der skal fejres.

JazzHouse

En gang om måneden plejer 27B at blive omdannet til JazzHouse, som er et event med livemusik af unge og upcoming kunstnere. Der er altid god musik og mindst lige så god stemning! Vi er en gruppe unge mennesker, som arrangerer JazzHouse, og vi sørger altid for god musik!

Food Reformers

Food Reformers er ikke som sådan et sted, men en gruppe der sætter fokus på madspild i Kolding (her er jeg også med, så ja, det er lidt ananas i egen juice). De laver en masse fede arrangementer løbende i Kolding som omhandler klima fx. Dumpster Dinner, Klima-bar, byttemarkeder og meget mere.

Ninas favoritspots: bøger
Ninas favoritspots 2Ninas favoritspots Ninas favoritspots: Nina kigger på bøger