Transparent
SDU Kolding indefra.

SDU Kolding

Syddansk Universitet i Kolding er et af SDUs fem regionale campusser, og med sin placering midt i byens campusområde er du tæt på det hele. Tæt på dine medstuderende, tæt på byen og tæt på de øvrige uddannelsesinstitutioner.

SDU Koldings uddannelser og forskning er kendetegnede ved at være nytænkende og samfundsrelevante. Fagligheden spænder bredt, og vi tilbyder uddannelser inden for erhvervsøkonomi, IT, kommunikation, innovation, design, informations- og biblioteksvidenskab.

Her bliver du en del af et tæt og dynamisk lærings- og forskningsmiljø, hvor der ikke er langt mellem dig som studerende og dine undervisere. Meget af undervisningen foregår på mindre hold og er dialogbaseret. Bygning og interiør giver med sin åbne og inddragende arkitektur dig mulighed for uformelle møder med dine undervisere.

Vi har et tæt samarbejde med lokale virksomheder om projekter, cases og studiejobs, hvilket giver dig mulighed for at deltage i arbejdet med konkrete virksomheder om aktuelle problemstillinger og projekter.

Innovations- og iværksættermiljøet i Pakhuset, som rummer SDUs topmoderne prototypeværksted, inddrages også løbende på nogle af uddannelserne, hvor der blandt andet fokuseres på opstart af egen virksomhed eller fremstilling af konkrete prototyper. Her sidder universitetets forretningsudviklere klar til at hjælpe dig med at modne og udvikle dine forretningsideer i og uden for undervisningen.

Du kan læse mere om vores mange uddannelsestilbud og campus i Kolding på sdu.dk.

KONTAKT
Tlf:
65 50 10 00
E-mail:
anli@sdu.dk