Transparent

Find et fællesskab i Kolding

Her kan du se alle foreninger, fællesskaber og klubber for unge i Kolding.

Leder du efter noget andet?

Du kan søge blandt alle foreninger i hele Kolding Kommune på Foreningsportalen.

Benyt filter

Dans

Dans for studerende. Det koster 25 kr. og du skal bare møde op.

Mandag
16.45-18.15

Nicolai Scene
Skolegade 2C

Kontakt: Christina Sapounidou
Mail: 
xristina_sap@hotmail.com#campussport

Kickboxing

Gratis kickboxing for studerende. Alt, du skal gøre, er at møde op.

Onsdag
16.30-17.30

Idrætsbygningen
Brostræde 3, 1. sal

Kontakt: Bente Lund
Mail: 
kasserer@koldingkickboxing.dk

#campussport

Yoga

Gratis yoga for studerende. Alt, du skal gøre, er at møde op.

Torsdag
18.45-19.45

KUC
Ågade 27

Kontakt: Laura Kohl
Mail: 
lkwerdohl@yahoo.de

#campussport

Kickboxing

Gratis kickboxing for studerende. Alt, du skal gøre, er at møde op.

Mandag
16.30-17.30

Idrætsbygningen
Brostræde 3, 1. sal

Kontakt: Bente Lund
Mail: 
kasserer@koldingkickboxing.dk

#campussport

Volleyball

Gratis volleyball for studerende. Alt, du skal gøre, er at møde op.

Mandag
15.30-17.30

UC SYD Hallen
Universitetsparken 2

Kontakt: Karsten Strandridder
Mail: 
udviklingschef@kolding-vk.dk

#campussport

Saunagus

Saunagus for studerende. 35. kr. inkl. adgang til Slotssøbadet.

Tirsdag
19.00-22.00 har du adgang til Slotssøbadet.
20.00 begynder saunagusen.

Tilmelding sker efter ført til mølle-princippet ved at skrive til Kristian Bonde på kriso@kolding.dk

#campussport

Fodbold

Gratis fodbold for studerende. Alt, du skal gøre, er at møde op.

Tirsdag
19.30-21.00

Kolding Stadion, Marcus Allé 30, 6000 Kolding (Engen)

Kontakt: Issidor Kristensen
Mail: 
issi.kristensen@gmail.com

#campussport

Grow trivselsprojekt

Grow er en ungdomsorganisation, der i tæt samarbejde med Campus Kolding ønsker at forebygge mistrivsel blandt studerende i Kolding.

Projektet gør brug af frivillige trivselsambassadører, der udrustes med konkrete værktøjer, et certifikat, personlige kompetencer, såvel som faglige kompetencer. Man ender derfor med en uddannelse for livet!

Der er 30 pladser på tværs af Koldings videregående uddannelsesinstitutioner.

Mere om Grow projektet

#fællesskab#frivillighed

Godset

Foreningen Rock 'In House er en musikarrangerende forening på Godset med over 100 koncerter om året. Godset er en kommunal kulturinstitution prioriteret til den rytmiske musik, og udover fremragende faciliteter til koncerter, så råder huset også over øvelokaler og foreningslokaler.

Som frivillig kan du beskæftige dig med alt det, der handler om afvikling af koncerter på Godset. Foreningens mål er at levere optimale oplevelser for artist og koncertgæster ved hjælp af frivillige som er der, fordi de brænder for Godset, musikken og for fællesskabet.

Mere om Godset og Rock 'In House

#frivillighed#musik

JazzHouse

JazzHouse er et kulturelt og musikalsk mødested som præsenterer ung livejazz for et ungt publikum og er drevet af unge, frivillige musikentusiaster. JazzHouse er en del af Jazz I Trekanten.

JazzHouse afholdes på 27B med to livekoncerter med lækker jazz, DJ, billige øl, totalt hygge og vild stemning.

Mere om Jazz House

#frivillighed#musik

Huset Fundament

Huset Fundament deler bygning med det legendariske Pitstop og huser også frivilligforeningen Pitstop til Fremtiden. I Huset Fundament afholdes der workshops i bl.a. kunst og projektstyring, fællesspisning og der er kreative arbejdsrum.

Mere om Huset Fundament

#kreativitet

UNK - Ungt Netværk Kolding

UNK er et karrierenetværk for unge i Kolding i aldersgruppen 20-30 år. Netværket er tiltænkt til sparring i karrierestarten med bidrag fra oplægsholdere, der kan give nogle redskaber til "værktøjskassen", så deltagerne bliver dygtige på arbejdsmarkedet.

Der er p.t. 40 medlemmer af netværket, hvoraf nogle af studerende på uddannelsesinstitutionerne her i Kolding og andre er på arbejdsmarkedet.

Mere om UNK

#netværk

Bygning 5

Bygning 5 er et Kulturhus i Kolding centrum, beliggende i Nicolai komplekset, med plads til kultur-entreprenører, kultur-aktører, iværksættere, kreative tiltag, værksteder samt rådgivning indenfor de fleste af disse områder. Bygning 5 er desuden del af et omfattende netværk indenfor kulturlivet i Kolding og kan ofte hjælpe med kontakter i Kolding.

Der er adskillige kreative fællesskaber, du kan indgå i, der har til huse i Bygning 5 indenfor strik og syning, impro-teater, musik og meget mere.

Se mere om Bygning 5

#kreativitet

Cosplay Club

Kom og lav cosplay i Bygning 5.

Om du er begynder eller specialist, er du velkommen i klubben, så længe du er 17+. Der nørdes ud og bygges fællesskaber.

Cosplay Club finder sted i atelieret i Bygning 5 hver torsdag.

Mere om Cosplay Club

#kreativitet

Metal Café

Metal Café er stedet, hvor metalfolket samles og dyrker deres fælles passion. Aftenen indeholder to koncerter, med bands som ingen på forhånd ved, hvem er, da det holdes hemmeligt. Der er desuden Metal Quiz og en masse "pauselarm" med alle de kendte metal hits.

Kom og oplev den fede stemning, når metalfolket fester igennem på Godset.

Mere om Metal Café

#musik

HAU

Hvis du søger et fagligt designfællesskab som designstuderende og gerne vil sikre dig et socialt studieliv i Kolding, så er HAU helt sikkert noget for dig!

HAU er en gruppe frivillige og engagerede studerende og dimittender fra designuddannelserne i Kolding. målet er at give designinteresserede i Kolding et stærkt designnetværk, ved at udbyde en række forskellige designarrangementer og kurser.

Mere om HAU

#netværk#studieforeninger

Swap Spot

Swap Spot er et fælles tøjskab i Kolding, der er baseret på et tøjbyttekoncept.

Swap Spot er et fuldstændigt frivillig-baseret fællesskab, der altid er glade for at byde nye medlemmer til velkommen - voks med os og lær om alle de fordele, du får som frivillig.

Mere om Swap Spot

#frivillighed#bæredygtighed

Ventilen

Ventilen Kolding er et sted, hvor der er søde mennesker at hænge ud med. Du får nogen at dele små og store ting med og nogen at spille spil, tage i biografen eller en tur i skoven med. Vi hygger os sammen, så du kan få styrket din selvtillid eller få øvet nogle af de sociale ting, du synes er svære.

I Ventilen kan du være den, du er. De frivillige sørger for, at alle er med i fællesskabet, og at alle bliver set og hørt.

Mere om Ventilen

#socialeforeninger#frivillighed

Boblberg

Boblberg.dk hjælper mennesker med at skabe nye sociale relationer og fællesskaber. Der kan oprettes ”bobler”, hvor brugerne kan invitere til aktiviteter, interesser, oplevelser og meget mere i fællesskab med andre. Det kan være alt fra, at man søger en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, en ekstra spiller til fodboldholdet, et sted at være frivillig eller noget helt andet – det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne for nye bekendtskaber.

Mere om Boblberg

#socialeforeninger

Kolding Pride

Kolding Pride afholder Pride Caféer, der er samlingspunkt for byens LGBTQ+ miljø, både queers og allierede.
Pride Caféerne har til huse i R10, hvor der er god stemning, kaffe og snacks, og mulighed for gode snakke om seksualitet og identitet i trygge og alkoholfrie rammer.

Kolding Pride står desuden for at planlægge og afvikle Pride parade i Kolding hver sommer med aktiviteter, talks og musikalsk underholdning.

Mere om Kolding Pride

#frivillighed#socialeforeninger

Studenternetværket

Studenternetværkets vigtigste opgave er at etablere kontakten mellem vores foreninger, de studerende, Campusrådet og de erhvervsdrivende i Kolding samt at sikre og videregive foreningslivet til den næste generation studerende.

Mere om Studenternetværket

#netværk#studieforeninger

FællesSkabet

FællesSkabet Kolding er et fælles køleskab med gratis overskudsmad. Projektet er iværksat af Food Reformers i samarbejde med Riberdyb10. En gang om måneden er der frivilligmøde, hvor du kan møde andre frivillige og lære nye mennesker at kende, der har en passion for bæredygtighed.

Mere om FællesSkabet

#frivillighed#bæredygtighed

Food Reformers

Food Reformers udfordrer, informerer og udvider kendskabet til madspild og dets konsekvenser for vores miljø. Food Reformers adresserer problemet gennem en deltagerorienteret tilgang, hvor borgere og virksomheder inddrages og opfordres til at kæmpe mod madspild og overforbrug.

Food Reformers skaber sociale arrangementer og argumenterer for at reducere madspild.

Mere om Food Reformers

#bæredygtighed#frivillighed

Pitstop til Fremtiden

Pitstop til Fremtiden er en frivillig forening med det formål at bygge bro mellem unge kunst- og kulturskabere og den kreative forretningsverden.

Foreningen er en katalysator for kunstneres vej ind i den professionelle branche og samtidig en social løftestang for kreative unge mennesker uden for arbejdsmarkedet.

Mere om Pitstop til Fremtiden

#frivillighed

Trapholt ArtMates

Trapholt ArtMates er en gruppe på cirka 10-15 ambassadører, som planlægger og udvikler spændende begivenheder og aktiviteter for andre unge mennesker i og omkring Kolding.

Vi ønsker at styrke 18-30-årige, som er interesserede i kunst, design og håndværk.

Mere om Trapholt ArtMates

#kreativitet