Transparent
fem glade piger holder et skilt, hvor der står uddannelse og campus kolding

Din studietid er starten på noget nyt

På en ny hverdag i en ny by. På nye venskaber, fester og forelskelser. På en uddannelse og et karriere-netværk, der kan bringe dig derhen, hvor du drømmer om at være på sigt.

I Campus Kolding kan du vælge mellem mange forskellige uddannelser med et højt, fagligt niveau. Men vi har også blik for alt det andet, der skaber rammerne for et godt studieliv, der skal leves på et SU-budget.

Som studerende har du boliggaranti og et campus-miljø, hvor du er tæt på det hele. Vi har en hyggelig og tryg bykerne med barer, caféer og små butikker, og naturen rundt om hjørnet, når du får brug for energi udefra. Vi er kendt for vores blomstrende kunst- og kulturliv, og i vores undergrund spirer det faktisk ligeså vildt – med koncerter, events og workshops, der trækker visionære mennesker og nytænkning til vores by. Og takket være vores stærke design-rødder, gode jobmuligheder og tætte bånd til erhvervslivet, har vi en levende iværksætter- og frivillighedskultur, hvor du bliver mødt med skulderklap frem for spidse albuer.

Vi er en lille storby med en landsbys hjerte. Stor nok til at give dig muligheder, lille nok til at du aldrig forsvinder i mængden.

Kom og sæt dit aftryk.