Transparent

Alt det, du har brug for

Fra bedste steder at gå i byen til de fedeste fællesskaber, skræddersyet til dine interesser. Vi guider dig til at det, du skal vide, for at få den fedeste studietid i Kolding!

Studielivet i Slicetown byder på lidt af hvert

Fede events, fællesskaber, koncerter, frivillighed, kreative værksteder, klubber, natur - Kolding har det hele!

Kort

Kolding er fuld af muligheder

Og bymidten boomer med koncert- og gå-i-byen steder, kulturhuse, kreative værksteder og meget mere.

Kolding Gems
Unge der fester og danser til Kontur 21

Guide til din studieby

Det kan være overvældende, at være ny i byen. Hvordan finder du en bolig? Hvor er de fedeste gå i byen steder? Hvordan kommer du rundt? Og hvor skal du tage hen for at træne, se koncerter eller tage på picnic?

Bare rolig - vi svarer på dine spørgsmål og guider dig gennem ALT, du har brug for at vide som ny i byen.

Kolding som studieby

Gode shoppingmuligheder og hyggelig midtby

Kolding byder på masser af specialbutikker og der er aldrig langt til billige dagligvarer. Midtbyen er hyggelig og ligger lige op og ned ad det store campusområde. Vil du shoppe igennem, er der ikke langt til Kolding Storcenter, som er Jyllands største shoppingcenter. Der er muligheder for studierabat mange steder. Både i butikker, på caféer, i teatret, i nattelivet og en række andre steder.

Vil du spare penge?

Her kan du få studierabat

Find et fællesskab

Vil du gå til yoga med andre studerende, bekæmpe madspild med ligesindede i Food Reformers, skabe kultur eller bare møde nye mennesker?

Uanset hvad du drømmer om, er der en overflod af muligheder blandt byens mange foreningen, klubber og fællesskaber for unge.

I vores community corner kan du søge efter fællesskaber på baggrund af dine interesser. Der er helt sikkert noget for dig!

Community Corner
Iben fra food reformers holder en kurv med mad (square)

Hvad sker der?

Der er altid noget at lave i Kolding. Lige om lidt bliver den traditionelle høvdingeboldturnering Slotskampen fx afholdt.

Se, hvad der ellers sker i byen lige her.

Events
Slotskampen vinderbillede
Elise med lukkede øjne i marielundskovenAnne og Josephine på en indhegnet engUng kvinde danser til Kontur

Mangler du noget?

Der sker som bekendt en masse i byen! Skulle der alligevel være noget, du mangler, står byen på spring for at hjælpe dig med at udleve dine vilde idéer til, hvordan Kolding kan blive en endnu federe studieby. Fx kan du søge campuspuljen, hvor du kan få tilskud til events, workshops og meget mere.

Søg Campuspuljen
Kvinde med dreadlocks lægger glittermakeup på kvinde med blåt hår på Kontur 22Iben Østergaard Fog og en anden frivillig fra Food Reformers snakker bag nogle kasser med grøntMennesker til koncert på Kontur 22