Transparent
campus-kolding-gruppe

Vi er her for DIG!

Campus Kolding er navnet på kommunens indsats målrettet studielivet i Kolding. Det bygger på et stærkt samarbejde mellem Kolding Kommune, de fire videregående uddannelsesinstitutioner og aktører på tværs af kultur, erhverv og fritid. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige studietid i Kolding!

Hvordan gør vi så det?
Vi afholder events som studiestartfestivalen KONTUR, Welcome to Kolding og Slotskampen.

Hvis DU har en god idé, hjælper vi dig med at realisere den. Vi kan sætte dig i forbindelse med samarbejdspartnere, hjælpe med at sprede ordet og måske endda give din idé et økonomisk boost, hvis du søger midler via vores campuspulje.

Der sker ALTID noget i Kolding, og vi sørger for, du er up to date om de fedeste events hver uge. Så følg os på Instagram og undgå FOMO.

Hvis du er ny i byen eller bare gerne vil vide mere om Koldings skjulte perler, har vi også din ryg. Her på siden finder du information om både studieboliger, fede steder du skal kende og hvor du kan få de bedste studierabatter. Vi har også en oversigt over byens mange unikke interessefællesskaber indenfor alt fra litteratur, kunst og musik til frivillighed, bæredygtighed og meget mere. Vi har desuden adskillige tilbud om sport og træning, som er GRATIS for studerende!

“Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige studietid i Kolding!”

Malu Uldall Møller
Studiebykoordinator
79 79 54 08
mamo@kolding.dk

”Jeg står for alt det, der vedrører det gode studieliv ved siden af uddannelsen. Det er mig, der planlægger og afvikler events. Kontakt mig, hvis du har ønsker eller idéer, der kan skabe en bedre studietid.”

Portræt af Malu Uldal Møller

Mikael Sorknæs
Leder | Chefkonsulent
42 41 61 54
mikso@kolding.dk

“Jeg står for samarbejdet med de interne og eksterne aktører, som har interesse i at udvikle Campus Kolding.

Det er mig, der arbejder med at omsætte de politiske ambitioner til strategisk retning og konkrete indsatser målrettet studielivet. Kontakt mig, hvis du har en idé til et samarbejde, partnerskab eller projekt.”

Portræt af Mikael Sorknæs

Iben Østergaard Fog
Udviklingskonsulent
79 79 63 53
ibefo@kolding.dk

”Jeg står for at koordinere samarbejdet omkring internationaliseringen af Campus Kolding og dimittenders overgang til arbejdslivet.

Det er mig, der sammen med bl.a. de videregående uddannelsesinstitutioner står for at skabe rammerne for en god velkomst og studietid i Kolding for internationale studerende. Herudover skal jeg sammen med relevante aktører arbejde for at sikre en god overgang fra studielivet til arbejdslivet for Campus Kolding dimittender.

Kontakt mig, hvis du har nogle idéer til initiativer eller indsatser indenfor de to områder.”

Medarbejder Iben

Kristine Lund Nydahl
Kommunikationskonsulent (på barsel)
79 79 88 65
knyda@kolding.dk

”Jeg står for kommunikation i Campus Kolding. Det er mig, der laver grafik og content, opdaterer hjemmesiden og svarer, når du skriver til os på vores sociale medier. Kontakt mig, hvis du har et event, du gerne vil have delt online.”

kristine

Sarah Busch Hansen
Kommunikationskonsulent (barselsvikar)
79 79 98 38
xsara@kolding.dk

”Jeg varetager alle kommunikationsopgaver, imens Kristine er på barsel. Det er derfor mig, du skal tage kontakt til, hvis hjemmesiden skal opdateres, dit event skal deles online eller noget helt tredje indenfor kommunikation."

Medarbejder Sarah (Kommunikationskonsulent)