Transparent
campus-kolding-gruppe

Vi er her for DIG!

Campus Kolding er navnet på kommunens indsats målrettet studielivet i Kolding. Det bygger på et stærkt samarbejde mellem Kolding Kommune, de fire videregående uddannelsesinstitutioner og aktører på tværs af kultur, erhverv og fritid. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige studietid i Kolding!

Hvordan gør vi så det?
Vi afholder events som studiestartfestivalen KONTUR, Welcome to Kolding og Slotskampen.

Hvis DU har en god idé, hjælper vi dig med at realisere den. Vi kan sætte dig i forbindelse med samarbejdspartnere, hjælpe med at sprede ordet og måske endda give din idé et økonomisk boost, hvis du søger midler via vores campuspulje.

Der sker ALTID noget i Kolding, og vi sørger for, du er up to date om de fedeste events hver uge. Så følg os på Instagram og undgå FOMO.

Hvis du er ny i byen eller bare gerne vil vide mere om Koldings skjulte perler, har vi også din ryg. Her på siden finder du information om både studieboliger, fede steder du skal kende og hvor du kan få de bedste studierabatter. Vi har også en oversigt over byens mange unikke interessefællesskaber indenfor alt fra litteratur, kunst og musik til frivillighed, bæredygtighed og meget mere. Vi har desuden adskillige tilbud om sport og træning, som er GRATIS for studerende!

“Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige studietid i Kolding!”

Malu Uldall Møller
Studiebykoordinator
79 79 54 08
mamo@kolding.dk

”Jeg står for alt det, der vedrører det gode studieliv ved siden af uddannelsen. Det er mig, der planlægger og afvikler events. Kontakt mig, hvis du har ønsker eller idéer, der kan skabe en bedre studietid.”

Portræt af Malu Uldal Møller

Mikael Sorknæs
Chefkonsulent | Teamleder
42 41 61 54
mikso@kolding.dk

“Jeg står for samarbejdet med de interne og eksterne aktører, som har interesse i at udvikle Campus Kolding.

Det er mig, der arbejder med at omsætte de politiske ambitioner til strategisk retning og konkrete indsatser målrettet studielivet. Kontakt mig, hvis du har en idé til et samarbejde, partnerskab eller projekt.”

Portræt af Mikael Sorknæs

Kristine Lund Nydahl
Kommunikationskonsulent
79 79 88 65
knyda@kolding.dk

”Jeg står for kommunikation i Campus Kolding. Det er mig, der laver grafik og content, opdaterer hjemmesiden og svarer, når du skriver til os på vores sociale medier. Kontakt mig, hvis du har et event, du gerne vil have delt online.”

kristine