Transparent
Kontur scene 23

Events 24

Oprettet 12 december 2023

#musik#studieliv#studiestart

Events i 2024

2024 byder på masser af fede events i Kolding. Her kan du få et overblik over nogle af de store events, så du allerede nu kan sætte kryds i kalenderen.

KOLD festival - 1.-3. februar

Kom til koncerter på forskellige locations rundt omkring i byen. Der er blandt andet gratis koncert på UC Syd. Læs mere på koldfestival.dk.

Åbent Hus - 3. februar

Besøg IBA, SDU, UC Syd og Designskolen, når der er Åbent Hus i hele Campus Kolding. Du kan også se en ungdomdsbolig, møde Campus Kolding og komme til gratis koncert. Mere info her.

Studiebold byfinale - 23. februar

Vi finder Koldings fire bedste fodboldhold, som rykker videre til landsfinalen d. 16. marts.

Studiebold landsfinale - 16. marts

Danmarks bedste studiefodboldhold kåres, når landsfinalen afholdes i Kolding. Mere om studiebold.

Pige med blomsterkransPerlepladeMænd til Kontur

Forskningens døgn - 26. april

Årets program er endnu ikke fastlagt. Sidste år til Forskningens Døgn var der fokus på bæredygtighed. Forskere fra hele Campus holdt oplæg, Kanyouvest lavede en strikkeworkshop og der var gratis fællesspisning.

Slotskampen - 8. maj

Vi skal finde det bedste høvdingeboldhold i hele Campus Kolding! Der er udklædning, fadøl musik og god stemning. Se, hvordan det gik til Slotskampen 23.

Kulturnat - 30. august
Byen er fuld af liv og aktiviteter til Kulturnatten. I år kan du også møde Campus Kolding og de fire videregående uddannelsesinstitutioner. Mere info følger.

Slotskampen vinderbilledeKontur scene 23Drag show på SDU

KONTUR - 5. og 6. september
Vi fejrer starten af studieåret med et brag, når vi afholder vores to-dages festival på Godset Ujnfor. Der vil være hyggelige aktiviteter og workshops, madboder og store koncertoplevelser. Se, hvordan det så ud til
KONTUR 23.

Intro Kolding - 26. september

Mød byens mange foreninger og bliv introduceret til nogle af de mange tilbud, der er, for studerende i Kolding til studiestartsmessen Intro Kolding.

Afterstudy - 23. oktober

Elever fra ungdomsuddannelser i hele landet besøger Kolding og prøver en uddannelse af, de er nysgerrige på. Om eftermiddagen fortæller vi dem lidt om Campus Kolding og viser dem rundt i Campus. Om aftenen afholder vi et arrangement, hvor nuværende studerende også er inviterede. I år holdt vi fællesspisning og drag bingo.