Transparent
Unge til afterstudy

Åbent hus

Oprettet 15 februar 2024

#events#studieliv

Endnu et vellykket Åbent Hus i Campus Kolding

Åbent hus er den perfekte mulighed for at besøge de fire videregående uddannelsesinstitutioner, se en ungdomsbolig og komme til gratis koncert - alt samlet på én dag!

Lørdag d. 3. februar afholdte de videregående uddannelsesinstitutioner i Campus Kolding for anden gang fælles Åbent Hus, hvor man kunne møde IBA, SDU, UC Syd og Designskolen Kolding på samme dag.

Det blev til en stor succes, hvor flere lokale og folk langvejs fra kom for at lære mere om Kolding som studieby.

Åbent Hus KoncertMica LizioÅbent hus 24
Badges
Tak for det store fremmøde!

Campus Kolding var til stede på alle fire uddannelsesinstitutioner, hvor vi var klar til at svare på alle spørgsmål om studieboliger og alt det andet, der vedrørende studielivet i Kolding.

Vi havde også en kreativ aktivitet med, hvor man kunne lave dit eget badge. Det var en stor succes, hvor kreativitet, socialt samvær og faglighed tilsammen kulminerede i flotte håndlavet badges!

Desuden bød vi på gratis kaffe, te og kakao fra en kaffevogn i Campus.

Fremvisning af studiebolig
Besøg i studieboliger

Til Åbent Hus blev der også åbnet døre i en håndfuld ungdomsboliger nær campus i samarbejde med StudentKolding, så man kunne se, hvordan man kunne bo, hvis man valgte at studerende i Kolding.

Boligerne var bl.a. på Teglgårdsvej, Kolding Åpark og Havneparken.

Er du interesseret i at lære mere om studieboliger i Kolding, så kan du læse mere her.

Gratis koncerter

Under Åbent Hus inviterede UC SYD til gratis koncerter fra kl. 13.00-15.30. Her kunne man opleve Mica Lizio og Discount.

Koncerterne var en del af KOLD festival, der foregik på forskellige lokationer rundt omkring i byen. Festivalen løb fra d. 1. - 3. februar.