Transparent
Campus Sport træning

Campus Sport

Oprettet 13 marts 2024

#campussport#studieforeninger#studieliv

Bliv en del af fællesskabet med Campus Sport

Campus Sport tilbyder flere gratis og foreningsdrevne aktiviteter for studerende bosat i Kolding.

Campus Sport er en forening med fokus på fælles aktiviteter på uddannelsesinstitutionernes grund ud fra de studerendes ønsker og behov.

Foreningen er med til at fordre et sundt studiemiljø, hvor bevægelse og motion prioriteres og stilles til rådighed for alle interesseret. Derudover er aktiviteterne også med til at skabe rammerne for fællesskab på tværs af institutioner og studier.

Aktiviteterne er gratis eller billige, involverer bevægelse og foregår hele året rundt.

Campus Sport har allerede opstartet et stort valg af aktiviteter, men der startes nye aktiviteter hele tiden, så hold godt øje med deres Instagram!

VolleyballKickboxingFælles billede

CAMPUS SPORT AKTIVITETER

Her finder du alle de aktiviteter, som du kan deltage i sammen med Campus Sport. Hvis du har nogle idéer til andre aktiviteter, så kontakt Kristian fra Campus Sport på kriso@kolding.dk

Volleyball - mandage kl. 15.30-17.30

Spil volleyball med Kolding Volleyball Klub og lær at lægge op, serve og score et point! Det er gratis, kræver ikke tilmelding og foregår ved UC SYD Hallen, Universitetsparken 2.
Kontaktperson: Karsten Strandridder - 
udviklingschef@kolding-vk.dk

Kickboxing - mandage og onsdage kl. 16.30-17.30

Prøv kræfter med kickboxing med Kolding Kickboxing, hvor du i sikre rammer lærer de bedste teknikker. Det er gratis, kræver ikke tilmelding og foregår ved Idrætsbygningen, Brostræde 3, 1. sal.
Kontaktperson: Bente Lund - 
kasserer@koldingkickboxing.dk

Dans - mandage kl. 16.45-18.45

Udtryk dig kreativt gennem kroppens bevægelser, imens du bliver instrueret i datidens fedeste moves. Det koster 25 kr., kræver ikke tilmelding og foregår ved Nicolai Scene, Skolegade 2C.
Kontaktperson: Christina Sapounidou - 
xristina_sap@hotmail.com

TræningLøbUdenfor

Saunagus - tirsdage kl. 20.00-22.00

Tag en kold dukkert i Slotssøbadet og hop derefter direkte ind i den varme saunagus, der er åben fra kl. 20:00. What's not to like? Det koster 35 kr. inkl. adgang til Slotssøbadet ved Slotsøbadet, Hospitalsgade 16. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet ved at skrive til Kristian Bonde på kriso@kolding.dk

Fodbold - tirsdage kl. 19.30-21.00

Drible dig frem til målstregen med de retter teknikker og momentum, og forestil dig publikummet heppe dig på, imens du bliver instrueret i sparkevinkler og så meget mere! Det er gratis, kræver ikke tilmelding og foregår ved Kolding Stadion, Marcus Allé 30.
Kontaktperson: Issidor Kristensen -
issi.kristensen@gmail.com

Yoga - torsdage kl. 18.45-19.45

Lad kroppen og sindet falde til ro, imens dagens tanker, bekymringer og spændinger langsomt forsvinder til fordel for afslappende bevægelser. Det er gratis, kræver ikke tilmelding og foregår ved KUC, Ågade 27.
Kontaktperson: Laura Kohl -
lkwerdohl@yahoo.de

Padel - foregår løbende

Der arrangeres løbende padelarrangementer for studerende, hvor der spilles eksempelvis americano-turneringer eller lignende. Vil du høre mere om næste arrangement eller gerne vil være med til at arrangere det, så kontakt Kristian Bonde på kriso@kolding.dk

Har du mod på endnu flere super fede aktiviteter? Så læs mere her.

Prøv træningscontainerne

Er du mere til traditionel træning med løse vægte og diverse udstyr, der træner hele kroppen, kan du få adgang til træningscontainere fyldt med udstyr tæt på Campusområdet. Du kan få adgang ved at bestille en personlig kode, der efterfølgende skal indtastes i en digital hængelås.

Bestil din kode for at få adgang til træningscontaineren

Ved træningscontaineren ved Åstien (Kolding Åpark 11) afholdes der hver uge gratis fitnesshold for alle studerende på videregående uddannelser i Kolding fra kl. 16:30-17:30. Mandag er intro til styrketræning, onsdag er funktionel styrketræning & cardio, og torsdag er klassisk styrketræning.