Transparent
christians-favoritspot

Christians favoritspots

Oprettet 9 juni 2023

#studieliv#koldinggems

Christians favoritspots

Christian Anov læser finansbachelor på IBA Erhvervsakademi Kolding. Christian flyttede til Kolding i 2019 efter at have pendlet i et år.

Har du et godt råd til de nye studerende?
Jeg vil klart anbefale de nye studerende at flytte til den by, de studerer i. Når du pendler, kan det være svært at deltage i de forskellige sociale aktiviteter. Jeg er som person ret spontan, så det har givet mig mere frihed og fleksibilitet at flytte til min studieby.

“AL Passagen – Det perfekte mødested til en drink eller øl med dine studiekammerater.”

christian-al-passagen
Christians veninde foran kunst på Trapholt

Hvad er dine favoritsteder i Kolding?

Trapholt - museum for moderne kunst og design
Trapholt er et smukt sted med fede kunstudstillinger, og deres café har en perfekt udsigt til fjorden. Du skal tage på Trapholt, hvis du vil nyde en eftermiddag i selskab med en, du holder af.

AL Passagen
Det perfekte mødested til en drink eller øl med dine studiekammerater.

Slotssøen
Den er en fast del af min løberute, men jeg den bruger også til at gå ture med mine venner. Hvis det er godt vejr, kan jeg anbefale at smutte forbi Låsbygade og købe en vaffelis til turen.

Kolding Storcenter
Kolding Storcenter er et nice sted til en god shoppetur med dine venner. Jeg har skudt en masse timer af derude. Der er mange butikker og caféer.

Alle pizzeriaer i Kolding
Kolding bliver kaldt Slicetown, fordi byen har flere pizzeriaer pr. indbygger end nogen anden by i Danmark. Så har du brug for noget hurtigt aftensmad eller måske lidt til tømmermændene, så er der masser af muligheder for pizza, kebab, durum mm. her i Kolding. Marco Polo Pizza er min lokale pizzapusher.

Se flere favoritsteder