Transparent
KONTUR 23 banner

KONTUR 24

Oprettet 10 juli 2024

#studiestart#musik#events

KONTUR 2024

KONTUR er Koldings egen studiestartfestival, som samler alle studerende på tværs af uddannelsesinstitutionerne i byen.

Alle byens studerende fra IBA, SDU, UC SYD og Designskolen inviteres til dette års KONTUR studiestartsfestival torsdag d. 5. og fredag 6. september på Godset UJNFOR.

Der kommer til at være magiske koncerter, streetfood, workshops og hyggelige loungeområder - du vil ikke misse det! Vi annoncerer løbende kunstnere, så hold øje med vores Facebook begivenhed.

Billetsalget åbner d. 24. juli.

Arrangementet er gratis, men kræver fremvisning af studiekort torsdag, samt fremvisning af studiekort + billet fredag.

KONTUR 23

Varm op til KONTUR 24 med et throwback til KONTUR 23!

Festens headliners bestod af Patina, Kalaset, SASO og SAVEUS, der alle satte gang i festen. KONTUR havde selvfølgelig også et udvalg af lokale artister, nemlig Filippa Arendt, Julius Sylvester, Mica Lizio, Bjørnen og Munkefluen og DJ Sanitizer.

Pladsen var fyldt med spændende aktiviteter, bl.a. blomsterkranse, astro pop up, glitter make-up, perleplader, lykkehjul, brætspil og selvfølgelig gratis øl og pølsehorn under happy hour.

Vi kan ikke vente til KONTUR 24!

Billetter

Du skal medbringe dit studiekort begge dage, men der kræves kun billet til fredag d. 6. september. Der er et begrænset antal billetter pr. uddannelsesinstitution, så skynd dig!

Vær venligst opmærksom på, at dit studiekort skal være til en videregående uddannelsesinstitution i Kolding.

Få din SDU billet herFå din UC SYD billet herFå din DSKD billet herFå din IBA billet her

Du kan maks. få 2 billetter per studiekort, det betyder altså, at du som studerende kan få én "ikke-studerende" ven med om fredagen! I skal blot begge have en billet og ankomme til festen sammen.

Mænd til Kontur

Aktiviteter på pladsen

International musikquiz
Test din musikviden med en international musikquiz! Vi rejser verden rundt med vores quizmaster, der har sammensat en quiz med lidt fra alle verdenshjørnerne.

Badgeworkshop
Pynt dig selv med et håndlavet badge. Vi har klistermærker, tusser og forskellige farver til rådighed - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Lav en blomsterkrans
De ikoniske blomsterkranse er tilbage! Kom i festivalstemning og lær at binde en smuk blomsterkrans sammen med Campus Kolding.

Fri bar
Kom og skål med Business Kolding og Koldings Erhvervsliv, når de giver fri fadøl og sodavand i én time, for at fejre studiestarten.

Mere information følger.

Kvinde med glitter make up binder blomsterkrans på Kontur 22Publikummer til koncert på KonturUng kvinde danser til KonturKvinde med dreadlocks lægger glittermakeup på kvinde med blåt hår på Kontur 22Scarlet Pleasure spiller til Kontur 22Mand med glitter make up og blomsterkrans til Kontur 22Ung mand og kvinde spiller beer pong på Kontur 22Ung mand spiller volley ball på Kontur 22Kvinde med blomsterkrans til Kontur 22