Transparent
Publikummer til koncert på Kontur

KONTUR 22

Der var høj sol

og fantastisk stemning til KONTUR 2022.
Glade mennesker med blomsterkranse og glitter make-up dansede, snakkede, drak øl og spillede volleyball og beer pong på Godset Ujnfor.

Du kan allerede godt begynde at glæde dig til KONTUR, der igen i år vil blive afholdt i forbindelse med studiestart.

Godsets udendørs koncertarealer vil igen danne rammen for KONTUR med streetfood, workshops og hyggelige loungeområder. Festivalen skydes i gang torsdag den 7. september og slutter med et brag af en fest fredag den 8. september.

Kvinde med dreadlocks lægger glittermakeup på kvinde med blåt hår på Kontur 22Ung mand spiller volley ball på Kontur 22Ung kvinde danser til KonturUng kvinde får lagt glitter make-up til Kontur 22Ung kvinde spiller beer pong med en kapsel på Kontur 22Kvinde med blomsterkrans til Kontur 22Fire glade mennesker på en række til KonturGlad ung kvinde med solbriller og blomsterkrans i håret til Kontur 22Swap Spots bod på KonturKvinde med glitter make up binder blomsterkrans på Kontur 22Food ReFormers på Kontur 22Ung mand danser til KonturFolk hænger ud på paller og snakker på Kontur 22Pladedamen spiller til Kontur 22Street food fra Cliff på Kontur 22Unge kvinde i Metallica t-shirt poserer foran container på Kontur 22Glade mennesker på Kontur 22Mand med glitter make up og blomsterkrans til Kontur 22Ung kvinde med tørklæde og læderjakke på Kontur 22Ung kvinde spiller volley ball på Kontur 22Ung kvinde binder blomsterkrans foran container på Kontur 22

Scarlet Pleasure

lukkede den totalt udsolgte festival fredag aften med et brag af en koncert.

De lokale kunstnere Tigeroak, Bjørnen og Munkefluen, Kedde og Fed P!K leverede sammen med FVN og Dayyani alle nogle fantastiske koncerter over de to festivaldage.

Scarlet Pleasure billede gennem en telefon til Kontur 22
Fed P!K til Kontur 22FVN til Kontur 22Scarlet Pleasures forsanger i blåt lys til Kontur 22Bjørnen og Munkefluen til Kontur 22Tigeroak til Kontur 22Scarlet Pleasure spiller til Kontur 22Kedde til Kontur 22Scarlet Pleasure forsanger og bassist til Kontur 22Dayyani til Kontur 22