Transparent
Elise tager billeder i Marielundskoven

Elises favoritspots

Elise kigger ud over søen i Marielundskoven

Elises favoritspots

Elise Katrine Andersen er 21 år gammel og studerer Designkultur og Økonomi på SDU Kolding.

Elise har boet i Kolding siden hun startede på studiet.

”En ting, jeg rigtig godt kan lide ved Kolding som studieby, er, at det er så småt og man virkelig kommer hinanden ved. Der er også et rigtig godt internationalt miljø. Personligt synes jeg, der er et godt socialt miljø, men det er selvfølgelig noget man selv skal være med til at skabe,” fortæller Elise.

Udover to studiejobs har Elise travlt med frivilligt arbejde i SDU Sport Kolding, HAU - netværk for designstuderende, festudvalget på SDU og fredagscaféen Ubåden.

”Er man ny i Kolding, synes jeg, det er en god idé at involvere sig i organisationer som disse, hvor der er mulighed for at møde andre studerende på kryds og tværs at studier og årgange.”

Elise finder også tid til sport og kreative projekter udenfor studiet.

”Mine veninder og jeg har nogle gange krea-dage hvor vi maler, syer, spiller musik, osv. Både HAU og Pakhuset laver ofte rigtig gode krea-events. Udover krea-projekt, så er jeg pjattet med sport. Hele min barndom har jeg spillet fodbold, og det savner jeg virkelig her i Kolding. Derfor har jeg selv været i gang med at starte et kvindehold gennem SDU Sport.”

Favoritspots

Marielundskoven og -søen

Det er et af mine yndlingsområder. Der er rigtig flot og oplagt til picnic og løbeture.

A.L. Passagen

Et af de mest hyggelige og livlige steder i Kolding er A.L. Passagen, hvor Mokka, Vinbaren og Den Engelske Pub holder til. Mit yndlingssted er helt klart Den Engelske Pub, som altid har en temaaften, pubquiz, live fodbold eller live-musik og over 200 forskellige øl.

Slotssøen

Jeg går rundt om Slotssøen hver dag. Det er rigtig hyggeligt at spise frokost på plænen eller drikke øl ved søen om aftenen sammen med ens medstuderende.

Rebæk strand

I sommerperioden tager jeg ofte derned med vennerne. På vejen plejer jeg at følge åen ned mod lystbådehavnen og videre ud til stranden.

Trapholt

Trapholt museet skal også med på listen. De har nogle rigtig gode udstillinger og de forstår at skabe et spændende interaktivt oplevelsesrum.

Akseltorv

Her afholdes mange arrangementer, street food og andre pop-up boder. Jeg handler ofte ved Økokompagniet som er en frugt og grønt bod, der står på Akseltorv hver tirsdag og fredag.

Elise med lukkede øjne i marielundskoven