Transparent
Studerende på SDU 2

Business Lunch 24

Oprettet 18 marts 2024

#fremtid#netværk#frivillighed

Karrieremesse i Kolding!

Business Lunch er en fælles, gratis karrieremesse afholdt af SDU Kolding, Designskolen Kolding, IBA Erhvervsakademi Kolding og Business Kolding. I år blev det afholdt d. 14. marts på SDU Kolding.

Det er den perfekte mulighed for studerende at møde og netværke med 45 forskellige virksomheder, hvor du bl.a. kan snakke om projekter, praktik og samarbejde generelt.

I år havde Campus Kolding en sjov aktivitet med, hvor de studerende kunne lave deres egne farverige badges, imens der blev snakket om Campuspuljen og arbejdet i kommunen.

Billede af Simon Juel Bundgaard
Fra uddannelse til drømmejob

Uanset om du er på vej til at afslutte din uddannelse eller stadig har et par år tilbage, kan det være udfordrende at navigere arbejdsmarkedet - især med en uddannelse ved siden af.

Hvordan skriver man et godt CV? Hvor finder man praktikpladser? Hvad er et studierelevant studiejob? Og er der overhovedet gode jobmuligheder i Kolding?

Alt dette kunne du finde svar på til Business Lunch!

Var du ikke med til Business Lunch? Så kan du finde nogle af svarene hos Simon, der landede drømmejobbet i Kolding.

fra studiejob til karriere
Bliv trivselsambassadør

Er du interesseret i at styrke dit CV, imens du gør en forskel for dine medstuderende?

Så kan du blive trivselsambassadør hos GROW, hvor du bliver udrustet med konkrete værktøjer, et certifikat, personlige kompetencer, såvel som faglige kompetencer. Du ender derfor med en uddannelse for livet!

GROW trivselsprojekt
Business LunchBadge workshopGROW stand